nimmerklug (nimmerklug) wrote,
nimmerklug
nimmerklug

А вы говорите Ссаки!

Последняя информация о Розетте на сайте ESA http://sci.esa.int/rosetta/:

On 12 November 2014, ESA's Rosetta mission soft-landed its Philae probe on comet 67P/Churyumov-Gerasimenko, the first time in history that such an extraordinary feat has been achieved. During the next phase of the mission, Rosetta will accompany the comet through perihelion (August 2015) until the nominal end of the mission. On its 10 year journey towards comet 67P/Churyumov-Gerasimenko, the spacecraft has passed by two asteroids: 2867 Steins (in 2008) and 21 Lutetia (in 2010). The spacecraft entered deep-space hibernation mode in June 2011, and 'woke up' on 20 January 2014.

И всё. Остальное мы вынуждены узнавать из идиотских твиттеров, ведущихся от имени Розетты и Филы с претензией на остроумие американского типа. Вот теперь я понял, что значит "Просто хочется рвать и метать!"

Щебетун ещё гаже Сукинбергова изобретения. По сравнению с пользователями FB и Twittera, завсегдатаи "Одноклассников" - интеллектуальная элита. Дело вовсе не в том, что люди становятся глупее, просто в прежние времена жизнь и общественное устройство ставили идиотам и глупцам какие-то препятствия. Теперь им открыт режим наибольшего благоприятствования. Пример с ESA показывает, что наука уже полностью в руках посредственностей и дураков. А самое страшное, что они уже захватывают последний бастион - бизнес.
Tags: brave new world, оглупление
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments