nimmerklug (nimmerklug) wrote,
nimmerklug
nimmerklug

Теперь и Либерман узнает,

что происходит в Донецке.

Originally posted by putnik1 at DECLARAȚIA REPUBLICII POPULARE DONEŢK
Русский вариант здесь.
Пер. на румынский Вл. Букарский.

Astăzi, 15/04/14, tânăra Republica Populară Doneţk a fost suferită agresiune militară din partea Ucrainei.

Conducerea ucraineană, care a venit la putere prin lovitura de stat anticonstituțională armată, a declanșat operațiunile militare pe teritoriul din Republicii Populare Doneţk, folosind militari ucraineni din forțele armate și militanții ale grupuri militare ilegale și angajații de campanii militare private străine finanțate de către Statele Unite ale Americii.

Sub masca de declarații false cu privire la presupusa comportamentul de funcționare antiteroriste, de fapt, a declarat război împotriva poporului cu utilizarea de echipamente militare grele și avioane. Viețile oamenilor nevinovați sunt supuse de pericol. Pentru prevenirea Kievului, există o posibilitate de aplicare a atacuri cu bomba asupra orașelor pe scara largă .

Astfel, regimul fascist în Ucraina, susținut și finanțat de către Statele Unite și Europa de Vest, a început, de fapt, genocidul populației vorbitoare de limba rusă pe teritoriul Republicii Populare Donețk.

Crearea Republicii Populare Doneţk este o realitate obiectivă, nevoia pentru care a apărut ca urmare a pierderii complete a statalității ucrainene, după lovitura de stat anticonstituțională, precum și pentru a proteja drepturile și libertățile constituționale ale cetățenilor care locuiesc pe teritoriul său.

Conștienți de ei înșiși ca ultimul obstacol în calea agresorului pentru distrugerea Rusiei, poporul și conducerea Republicii Populare Donețk, comanda și personal al Armatei de Sud-Est declară că agresorul va primi riposta decent și imediat.

Cerem ca cercurile reacționare din SUA și Europa de Vest, care au binecuvântat modul de operare militară Kievului, să oprească agresiunea și să încetească sprijinirea și finanțarea "autorităților" ilegali de Ucraina .

Facem apel la poporul multinațional al Federației Ruse, la frații noștrii ruși, la autoritățile din Federația Rusă și personal la Vladimir Putin cu rugăminte să dea ajutorul diplomatic , umanitar și , dacă este posibil, militar pentru Republica Populară Donetsk, să acționeze ca un garant al securității sale, să oprească călăii obraznici, să stabilească pacea și să asigure realizarea referendumului popular pașnic.

Cerem poporului multinațional ale Federației Ruse, fraților noștrii ruși, autorităților și Vladimir Putin personal să considere chestiunea recunoaşterii Republicii Populare Donețk ca un subiect de drept internațional, și încheierii unui acord de cooperarea politică, economică și militară.

Noi, oamenii de toate 180 naționalitățile din regiunea Donbas, suntem ruşi.
Noi ne-am născut ruşi, noi suntem ruşi, şi, dacă e necesar, noi vom muri ruşi.
Dumnezeu și Rusia sunt cu noi.

Duşmanul va fi învins.
Victoria va fi a noastră!


Tags: Траяску Великая Израиль, хи-хи
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 8 comments